På gång + bildgalleri

På gång och kommande agenda händelser

 

17/10-18

Många har hört av sig till oss och undrat över när kurserna ska starta inför hösten. Så här vill vi meddela hur det ser ut just nu.

 

Då vi har haft lite svårt att lösa kurserna här i höst p.g.a för lite ledare, kan vi nu meddela att detta börja se bättre ut. Från och med den 1 December börja Jag Charlotté aktivt att arbeta i föreningen igen. Jag kommer att finnas nåbar från December månad och tar då även upp intresseanmälningar till kurser. Planering hur och vad som kommer att finnas tar vi upp på kommande styrelsemöte. Men redan idag går det bra att kontakta oss vid frågor om utbudet.

 

På agendan ligger nu ett styrelsemöte i Oktober/November och vi kommer att kalla in er alla medlemmar till ett uppstarts möte här snart. Detta kommer då också att bli en extra årstämma. Här kommer vi pressentera kommande händelser.

 

Vet du med dig att du själv kan bidra med lite tid med att hålla i några av grundkurserna. Kontakta då någon av oss i styrelsen.

 

Mvh

Charlotté Vesterman och

Styrelsen Seniornet i Kalmar

 

Har du ny e-postadress?

Har du nytt telefonnr/mobilnr?

 

Glöm inte meddela oss på Seniornet Kalmar!

 

Vi kan behöva komma i kontakt med dig av en eller annan viktig anledning.

 

IT-säkerhet

Tänk på IT-säkerheten kring din dator, surfplatta och mobil. Under fliken länkar hittar du nyheter, tips och guider om lösenord, säkerhetsprogram, virusskydd, skadliga appar och program och mycket mer.

Klicka och Läs mer här.

Anpassa textstorlek

 

Du kan enkelt anpassa storleken på en webbsida - och med den även texten.

Enklast är att håll nere tangenten "Ctrl" (längst ner till vänster på tangentbordet) och samtidigt klicka på + eller - (till höger om siffertangenterna).

Då ökar eller minskar du förstoringsgraden direkt.

Vi samarbetar med studiefrämjandet i Kalmar-Gotland